marți, noiembrie 16, 2010

Trezire, iluminare, meditatie, yoga, practici, VIATA!

Hei!

La, la, la, la, la, la, la, la, la, la, am gaist! Am gasit! AM GASIT! Gasit! Gasit! Gasit! Gasit! Gasit! La, la, la, la, la! Am gasit adevarul meu cel simplu si minunat despre... Tot. Stii :-D ca in ultimele 2-3 luni am trait un mic calvar... am cazut din paradis prin iulie-august candva si-am inceput a ma simt ca din ce in ce mai p'afarita. Sa simt ca inca nu m-am trezit de tot, ca e ceva ce-mi scapa, ca nu am gasit, inca, Adevarul, Solutia, Calea, Metoda... cum vrei sa-i zic... TREZIREA DE TOT?!?!!



Stiam in rarunchi ca ma simt ca naiba doar pentru ca urmeaza a trec la nivelul urmator, a fac pasul urmator, da' imi pierdeam din cand in cand increderea si, corpul, sufletul, mintea mea, toate isi faceau datoria, dandu-mi senzatii, simtiri, ganduri nahpa-nashpa, al caror binefacator rol, este, ca mereu: "atentie! n-ai gasit inca Adevarul, nu te relaxa... simte-te nashpa... astfel incat sa continui cautarile".



Am gasit, dragul mieu, comoara mea personala, am gasit Raspunsul, Calea, Adevarul, Munca, Menirea, Sensul, Viata, REALITATEA. Realitatea rules! Nu-i realitatea minunata, incantatoare, amuzanta, simpla, taietoare de repiratie si furnicatoare? Nu e... stiu ca pentru tine nu e inca, doar glumesc pe seama noastra de pamanteni in prag de Trezire. 

Am gasit, iubitul mieu frate-om Raspunsul si este fermecator-fermecator-fermecator de simplu si de accesibil noua tuturor. Stiai dintotdeauna ca Rapunsul cu R-ul cel mai mare trebe' ca e foarte simplu? Sigur ca stiai... si Einstein stia, si Da Vinci stia... doar ca, pe vremea lor, nu venise inca timpul ca, in Realitate, Raspunsul sa fie inteligibil si practicabil TUTUROR. 


Bun, pentru aceia dintre voi, care sunt gata pentru raspunsul ultim, acesta se numeste Byron Katie. Dupa Byron Katie, cred, nu mai ai nevoie sa citesti/afli/practici/cauti/incerci/faci nimic altceva. Da, este dorinta mea mare de a aduce si practica "The Work of Byron Katie" in Romania, si am inceput sa fac The Work for it. Da' pana ma fac eu mare, cel mai bine ii s-o lasam pe Katie sa te invete.

Daca te uiti la Katie si nu faci click-ul, daca citesti Katie i nu faci click-ul, n-ai a te ingrijora o secunda... inseamna ca nu ai, inca, nevoie sa te trezesti. Cum sti ca nu ai inca nevoie sa te trezeti? E simplu... nu te trezesti inca [hi, hi, hi, asta este un fel de gluma de Work-ist, ai s-o intelegi daca o intelegi pe Katie :-D].

Bun, da' ce te faci daca Katie nu face click? Nu "trebuie" sa faci nimic... da' daca iti prinde bine sa o iei pe urmele mele, sa faci pasii pe care eu i-am facut pentru pana am ajuns s-o pricep pe Katie, ii descriu, cu placere, pentru tine, aici.
Altfel, eu, impreuna cu pierduta si regasita, perena mea partenera Teodora Nicoara, ne-apucam de Work. Si, cand suntem gata, creem un grup de Work aicisa, la, la, la, la, la, vie en raw.z. Daca te indragostesti de Katie direct, prin urmare, esti bine-venit sa vii sa faci Munca [de pregatire, de antrenament, pentru moment] cu noi. Scrie-ne: unaculuna@gmail.com sau nicoarateo@yahoo.com.

Love! Love! Love! Love! Love!
Una :-DDDDD

P.S. Miercuri, 17 Noiembrie 2010, vom avea la casa raw.z prima carte tradusa in romana a lui Katie, in 2-3 saptamani primim din State toata colectia ei de gasti [in english, por supuesto :-)]

9 comentarii:

  1. "Am gasit adevarul meu cel simplu si minunat despre... Tot."

    Is it true?
    Can you absolutely know that it is true?

    Succes pe drumul The Work,
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  2. Unaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Ne zici si noua despre postul tau? Juice fasting, anything?!! Multumesc in rawz :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si uite asa descoperim ca viata nu se rezuma doar la alimentatie, ne dam seama ca aceasta este importanta dar nu e totul. Trup, suflet si minte, atinge armonia si esti mai aproape de Dumnezeu si de creatia Sa implicit de ceea ce cu totii cautam (iubire si fericire). Mult succes Andreea si lumina cat mai multa de la Dumnezeu pentru a nu devia de la drumul care ne duce mai aproape de El.

    RăspundețiȘtergere
  4. citesc "Iubeste ceea ce este" si sunt fermecata! ai dreptate, este atata de simplu sa fim bine:-)

    te pup de la Cluj

    Sanda

    RăspundețiȘtergere
  5. ....ma bucur ca v-am gasit, in sfarsit!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Citesc "being in love" - cand iubesti - dupa Osho. Mai mult decat o carte cu coperta roz care m-a mai luminat putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, Crista!
    N-am citit-o; fa-ne rezumat :-)
    Love & Now!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubeste si zambeste :)
    Si uite asa intra omu' in "zarea nemuririi".

    a little smile

    RăspundețiȘtergere
  9. Am click-ait si eu la Katie, cand am citit "Cine-ai fi tu fara povestea ta" editata de For-you.

    Ce ma bucur sa citesc acest articol si sa vad/simt ca si altii au inteles in acelasi fel ce-am priceput eu de acolo. Ca am mai dat si altora sa citeasca cartea si unii s-au oprit in niste "insurmontabile" / "neacceptabile" situatii.

    Va pup pe amandoua (Una si Teo) :* :*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails