luni, iulie 12, 2010

Orar si Menu MagaRaw.Z

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeap! Azi deschidem!
Ziulica mare, cu luna in plina crestere :-). Ne deschideeeeeeeeeeeemmmmmmmmm larg portile catre tine, dragul mieu generos, rabdator sectant. Imi cer a mai mare iertaciune pentru definitiva ignorare a e-mail-urilor si a comenzilor din ultima saptamana. De astazi intram in normal si voi raspunde tuturor mesajelor vostre. Ma spasesc in fata Alinei Diana, Catalinei Popovici, Elenei, Danei Gabriela, Alinei Jitaru, Dianei Alexandrescu, Danielei Patras, Rodicai, Danielei Stoi, Cosminului Kosss, Corinei Bacalu, Liei Nicol, Monei Iorgulescu, Oliviei Pamfil, Corneliei Marin, Alexandrului Rustin, si asa de multi altii. Raspund-impachetez-trimit! Azi! Bine?
Amu' sa va spui ce branza facuram cata vrem am tacut malc:

1]. Magaraw.z are program de functionare; de astazi suntem deschisi in fiecare zi cu exceptia zilei de luni (hi, hi, hi, am glumit!), intre orele 17.00 - 20.00. Nu-i cool? Desigur, vom inchide cand si cand magaraw.z-ul, pentru intervale scurte de timp in care planuim sa facem ceva raw-camps la mare si la munte. Altfel, suntem foarte deschisi :-)
2]. La vie en raw.z are un menu :-) de mancare des-gatita :-). Toata vie. Toata cruda. Majoritar oraganica. Toata preparata cu manutele noastre dupa toate frumoasele rigiori ale vietii de raw-ist de rit vechi (hidratare, incoltire, deshidratare controlata, etc). De fapt, mai mult... La vie en raw.z are doua menu-uri: unul "permanent" (adicaltea acele des-gatite-raw.z pe care te astepti sa le gasesti oricand la magaraw.z) si unul zilnic (in fiecare zi altul), pe care-l poti comanda pentru a-l foarte manca la noi acasa sau... il poti incarca la magaraw.z si purta la tine acasa sa-l imparti cu prietenii-ti inmarmuriti de bunatatile cele crude. 
Parte din stradania din ultimele saptamani a fost si aceea de a gasi furnizori pentru "materiile prime" crude (hi, hi, hi) la a mai buna calitate cruda, in cele mai mici preturi cam crizate... Ne-am mai spetit si sa ambalam produsele finite (hi, hi, hi) in portii echilibrate, pastrand cele mai mici preturi posibile. Iacata ce ne-a iesit:

MANU LA VIE EN RAW.Z PEREN :-):

GRANOLA VIE
- 200 grame - 10 lei
- 400 grame - 19 lei

PAINICI RAW.Z BUCURIE - HRISCA - CHIMEN
 - 4 bucati - 5 lei

PAINICI RAW.Z [fermentate] CU RAW.Z.MARIN
- 4 bucati - 5 lei

BETISOARE RAW.Z [fermentate] CU RAW.Z.MARIN
- 6 bucati - 2 lei

PAINICI RAW.Z CU BUSUIOC
- 4 bucati - 6 lei

FLAX CRACKERS [TRIUNGHIURI DIN IN]
- 8 bucati - 6 lei

CHIPSURI RAWGARLIC [COCOS PROASPAT-SPIRULINA]
- 50 grame - 6 lei

POPCORN DIN CONOPIDA
- 250 grame - 7 lei

PESTO DE MASLINE
- 150 grame - 15 lei

PESTO DE BUSUIOC
- 150 grame - 15 lei

BRANZICA DIN CAJU
- 200 grame - 13 lei

SOS MARINARA
- 200 grame - 11 lei

HUMMUS ALB SI BUN
- 200 grame - 11 lei

GUGULOAIE VANILATE
- 3 bucati - 4 lei
- 6 bucati - 6 lei
- 9 bucati - 8 lei

GUGULOAIE SUPERFOODS
- 3 bucati - 4 lei
- 6 bucati - 6 lei
- 9 bucati - 8 lei

PRAJITURA "BOUNTY"
- 1 bucata - 4 lei

HALVA CU SUSAN SI CIOCOLATA
- 1 bucata - 4 lei

SOCATA MUNA :-)
- 250 ml - 4 lei
- 750 ml - 7 lei

SHOOT DIN IARBA DE GRAU
- 35 ml - 7 lei

ENERGY DRINK
- 250 ml - 6 lei

SUC PROASPAT DE FRUCTE SI/SAU LEGUME
- 250 ml - 10 lei

GREEN SMOOTHIE
- 250 ml - 10 LEI

GREEN SMOOTHIE CU SPIRULINA SI CHLORELLA
- 250 ml - 12 lei

IN CURAND! - APA FILTRATA - MAGNETIZATA - IMBOGATITA - VORTEXATA :-)

Astazi si numa-numa astazi, te putem hrani cu:

MENU LA VIE EN RAW.Z ASTAZI:

CIULAMA DE CIUPERCI UNA :-)
- 250 grame - 17 lei

NACHOS CORN & PURPLE CORN ROSSANA :-)
- 8 bucati - 7 lei

TORT DE LAMAIE INA :-)
- 1 felie - 9 lei

3]. Primim comenzi pentru nunti, botezuri si alte ocazii festive (hi, hi, hi, hi). Very nice... suntem tocmiti pentru doua nunti raw.z, pragtim doua torturi pentru doi pustani serbatoriti in luna aiasta, fabricam painicile pentru trei departamente din 3 banci (hi, hi, hi) bucurestene. Nice, nu?
4]. Suntem plini de evenimente in plina organizare: carnavalo-dansanta rawz, seara de cinematograf raw.z, seara de forum raw.z live, seara de degustari, doua zile de nastere serbate aici, o sarbatoare de aniversare blogareasca, o cina de famile (maaareeee), doua "team-building-uri" pentru doua departamente ale unei firme poluante a mediului :-))))
* Toate mancaricile noastre sunt crude - predominant organice - vii (hidratate si incoltite, acolo unde-a facut sens); busuiocul, menta si alte ierburi cresc in gradina noastra; nu folosim (inca) numai legume si fructe organice, dar pe cele non-organice le procuram de la cei mai non-chimici tarani-cultivatori pe care i-am putut gasi.
** Vom posta curand-curand si fotografii ale mancaricilor raw.z. 

Love! Love! Love!

Una :-)

** Dedicat lui Gec, in aprecierea rabdarii si a persistentei deopotriva. 
*** Dedicat Ceraselei, 'a mai gurmanda prima-nelipsita clienta hranita viu in casa raw.z; si 'a mai mare iubareata de painici raw.z.marinate.

30 de comentarii:

  1. Wow!!! Ce de bunatati raw.z!!! Felicitari voua!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai vai vai, mare bucurie pe capul nostru a tăbărât începând de azi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Yupiii..miercuri vin sa ma aprovizionez :)) In sfarsit pot sa-mi schimb meniul de pranz de la birou vesnicul sandwich cu ceva raw yupii yupiii :)Mi-ati salvat viata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Una, se poate sa scrii si ingredientele produselor, te rog? E posibil ca multi sa avem ceva intolerante alimentare (gluten, la diferite nuci etc) sau, pur si simplu, sa nu ne priasca anumite combinatii. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uitasem, felicitari pt deschidere si mult succes pt ce va sa vina!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. subscriu si eu la comentariul Gabrielei .. eu merg pe low-carb si cu unele alimente nu ma impac

    RăspundețiȘtergere
  7. cat de mult potzi sa imi placi? MAXIM am zis!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa se-mbrace al tau prag in fulgi de ingeri si petale / Oameni buni si cu mult drag, sa devina dependenti de Magaraw.Z-ul dumitale !

    RăspundețiȘtergere
  9. adresa magazinului este Elena Cuza nr.8.Exact cum se ajunge scrie in postul despre cursurile de nutritie.Va asteptam!A mai ramas niste tarta de lamaie :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da..nu am mai gasit multe :( Dar mi-am luat toate felurile de painici (si preferatele mele sunt cele cu chimen :) ), crema de branza e dementiala. Am fost super incantata sa gasesc apa de trandafiri ( miroase incredibil!!! :) ) Insa nu am vazut goji...cand mai aduceti?

    RăspundețiȘtergere
  11. vineri trebuie sa vina comanda de goji si alte superfoods de nu le mai avem pe stoc.

    RăspundețiȘtergere
  12. in legatura cu ingredientele, low-carb ar fi marinara, flax crackers,nachos din purple corn,hummus,branzica de caju,pesto de masline,chipsurile de spirulina etc.dulciurile sunt clar toate cu miere indulcite.
    Ingredientele sunt scrise pe fiecare ambalaj in parte.In principiu, poti sa vii si iti putem spune exact ce ai putea sa mananci si ce nu din ce avem.
    Cand vom da drumul la online(la asta lucram din greu acum) vom avea la toate scrise ingredientele exact.
    Pupici,seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari si mii de ganduri bune! Va trec pragul sambata asta. Mai gasesc tarta de lamaie? :-)

    RăspundețiȘtergere
  14. daca nu o sa mai fie tarta cu lamaie o sa fie alte bunatati :)

    RăspundețiȘtergere
  15. E minunat ca sunt ingredientele scrise pe produse. As mai avea o intrebare: programul este in fiecare zi de la 13 la 20 (inclusiv sambata si duminica)? Mersi de raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  16. Iti dau un pont: cei de la Asat ( http://asat.ecosapiens.ro/) urmeaza sa primeasca finantare pentru a deschide filiale in mai multe orase din tara, printre care si Bucuresti. Daca esti interesata de povestea asta ia legatura cu ei ca undeva in septembrie vor fi pregatiti sa ofere un producator organic si pentru capitala.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  17. Astazi v-am calcat pragul cu cea mai mare bucurie...si pot sa va spun intr-un singur cuvant, sunteti minunati. Multumesc Andreea pentru ospitalitatea de care ai dat dovada. Am plecat cu cea mai placuta impresie posibila si voi reveni mereu cu mare mare drag! Ruxy

    RăspundețiȘtergere
  18. Hei, Mariana!
    Multamim frumos pentru informatii; noi nu vom putea sa ne facem si producatori dar am ceva prieteni care se vor bucura foarte de pontul dumitale.
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere
  19. Hei, Ruxy!
    Ziua buna frumoasa doamna calatoare? Cum ii viata? Ce face Paul? :-))
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere
  20. FELICITARI!NU POT DECAT SA MA INCLIN IN FATA VOASTRA PENTRU LUCRURILE BUNE PE CARE LE FACETI.MULT SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  21. Hei, Marcia!
    Ba eu ma inclin in fata voastra pentru lucrurile bune pe care vi le doriti. Sti doar ca voi ne-ati creeat, nu?
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna,

    Am o intrebare. Faceti livari si la domiciliu de branza caju, sos marinare si altele?Sau acestea trebuiesc ridicate personal?

    RăspundețiȘtergere
  23. Hei, Anonim!
    Tuuu, avem in plan catering... da' ne mai ia o vreme. Acum daca-ti trimitem branzica prin curier ajunge la tine fermentata toata.
    Asa ca, haida! Treci incoace sa-ti faci pachetel!
    Cu dragoste canicularaw.z!

    RăspundețiȘtergere
  24. ah, draga fata, de o saptamana lecturez/ratacesc peaici prin scrierile tale. ca nu mai stiu de unde am inceput si unde ma aflu.ce am citit si ce nu... Foarte interesant tot ce scrii tu. stiu ca cineva a mai pus intrebarea asta dar nu mai stiu raspunsu. undei magazinul online? ca eu sunt din timisoara.si vreau si eu cate ceva.am citit pe undeva si cum e cu transportul..dar nu mai stiu. ai sami zici tu. asai? auzi? dar nu deschideti o filiala si la tm? :)sa stii ca nu-i gluma.

    RăspundețiȘtergere
  25. si, auzi? sti cumva daca in procesul asta natural de slabire care se intampla cand incepi sa rawzuiesti, se intampla si efectul micsorarii sanilor??? ca eu tare n-as vrea.. :( mie-mi place asa de ei.si de mine. :) de fapt.e musai sa slabesti? eu am 55 de kile si a trecut o luna de cand am nascut.sti ceva? iti scriu pe mail ca mai am eu muuuulte intrebari. vrei??

    RăspundețiȘtergere
  26. Hei, alba ca zapada!
    Draga mia, se pare ca rawzuiala functioneaza "autogen" (hi, hi, hi, am invatat si eu vorba asta si tare-mi place s-o folosesc); anume: corpul tau ajunge la greutatea lui ideala. Scrie-mi, desigur: unaculuna@gmail.com.
    Love in raw.z!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  27. Adica maine intre 17-20 putem veni sa mancam la Raw.z?

    RăspundețiȘtergere
  28. Offff tare mi-este greu cu programul asta de la 17...era ideal de la 13 deschis...asa ca din pacate, timpul e limitat si vizitele mele mai rare....imbratisari pentru cea mai unica UNA!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails