luni, iunie 07, 2010

Magarawz


Caci daca tot mi-s la fel de muta ca Blaga care e la fel de mut ca o lebada... macar sa-ti zic ce se mai intampla cu magazinul cel raw.z. Nu? 
Pai magazinul asta pare sa aiba o viata a lui, independenta de a mia sau a oricarui alt muritor. Si vaz asta zilnic, incepand cu gasirea si tocmirea casei celei rawz din Elena Cuza 8. E o poveste a casei asteia si a inchirierii ei pentru locarea cartierului general raw.z; poveste frumoasa pentru care nu avem ragazul mintenas. Da' inchirierea asta a fost cea mai rapida despre care am auzit eu povesti, cea mai smooth; si-apoi relocarea in timp record a calabalacului nostru, proximitatea oficiului postal pentru expeditiile-mi de mare traficant, vecinatatea cu cei trei vasnici lucratoari in magazinul raw.z (Rossana, Simona si Andrei), cei mai nice si eficienti zidari de pe fata pamantului, cei mai mari si de ajutori mesteri mobilari, toate se incheaga mai rapid decat poci eu sa le urmaresc... si zau ca-s smucita si energica. 
Casa nu are nici o legatura cu ce as fi ales eu cu mintea mea... are un aer de nouveau riche (ca nu zic dinu paturica) si este, cred, un soi de inovatie arhitecturala (ca sa nu-i zicem dezastru); da' are ceva, zau daca stiu ce, de nimeni nu se da plecat usor de-aici: sectantii care ne-au vizitat deja si pe care i-am scos din casa cu maturoiul cel mare, muncitorii care, chiar dupa ce si-au terminat lucrarile, ne-au mai vizitat de 3-4 ori, prietenii mei si cei ai lui Matei... toata lumea ar zabovi pe-aici :-)
Si-apoi, sti cum se desfasoara lucrarile de amenajare? Pai in ciuda vitezei ametitoare a renovarilor si a efortului incredibil al lucratorilor, alimentat cand si cand c-un energy drink (hi, hi, hi, iar am produs ceva sectanti :-), se canta, se palavrageste, se rade, se beau beuturi si se pranzeste impreuna (hi, hi, hi, baietii care fac mobila au mancat numa' mancare de-a mea in ultimele zile :-)))) si se lucra de pe la 8.00 pana pe la 22.00.
Consequently, dupa graficele re-re-re-facute, tragem nadejde asa:

Sambata, 19 Iunie 2010 - avant-deschidere magazinul cel raw.z (aprovizionat cu mancare, cosmetice, ustensile, carti, haine si gablontzuri, toate raw.z)
Sambata, 19 Iunie 2010 - deschiderea rawz.ro - adica magazinul on-line pentru sectantii din tara :-)
Joi, 24 Iunie 2010 (pe seara) - gazduiala de cuvantare despre purificarea apei si tratari de tot felul de boli prin chestii magnetico-ionico-meseriase
Duminica, 4 Iulie 2010 - deschiderea oficiala, lansarea carciumioarei si a catering-ului; ambele raw.z
Duminica, 4 Iulie 2010 - "curs" de gateala raw.z de Ina Tudoran
Sambata, 10 Iulie 2010 - deschiderea cursurilor de yoga, meditatie, quantum touch, EFT, etc
Sambata, 17 Iulie 2010 - deschiderea salonului (hi, hi, hi) de masaj, tratare a pielii, parului si unghiilor (toate raw.z)
Sambata, 24 Iulie 2010 - deschiderea consultatiilor de nutritie raw.z si a celor de psihoterapie (aici cautam abitir terapeutul cel pe cale de apartitie)
Sambata, 7 August 2010 - deschiderea cabinetului colonics (da, da, vom avea hidroterapia colonului in plina desfasurare :-)
In fiecare weekend organiza-vom proiectii de filme raw.z; sigurisim vom avea cuvantari despre combinarea alimentelor, despre superfoods, despre preparare de cosmetice, etc, etc, etc, cuvantari sustinute ba de Muna, ba de Andrei, ba de Ligia, ba de te miri ce alti invitati de vazaraw.z
Nu-i foarte tare?

40 de comentarii:

  1. Am inteles bine? Toate astea intr-o singura casa?
    ........Cred ca ma mut in Bucuresti. .... Ma faci sa-mi bag unghiile in gat ca nu sunt si eu pe acolo.
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. AmandinaBiscuit7 iunie 2010 la 12:47

    Moaaaa se intampla lucruri! Da' ce de lucruri... Io cred ca eram pe alta planeta. Awesome stuff...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau uau uau!!!! Mor de ciuda ca sunt asa departe de Bucuresti!!! Si toate astea deschise asa deodata! Super! Super business woman esti! N-as fi avut nici curaj, nici idei, nici putere!Mult succes in toate! Pe mine si postarile tale ma umplu de energie, deci daca as fi in Bucuresti as sta pe scarile tale toata ziua!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru marea reusita. Eu sunt sectanta proaspata (2 saptamani) si in cautare de provizii, deci abia astept sa va vizitez si sa imi umplu sacul (si capul de idei:)

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai lasat fara cuvinte...nu-mi vine sa cred..sunt uluita :)) Eu oricum asteptam cu sufletul la gura deschiderea magazinului, dar...atatea surprize...nu-mi imaginam nici in cele mai frumoasa vise!!!
    Deci sambata pot sa te vizitez in sfarsit???!!!!
    A...si am uitat sa-ti spun ca energy drinkul si-a facut efectul dintr-o mamaliga bleaga (din cauza caldurii) acum sunt mai ceva decat un hopa-mitica :))
    Ufff..abia astept abia astept :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Valeleuuuuuuuuuuuuu, da' asa de frumos ce-mi scrieti caci iar imi vine sa pui trafaletu-n cui si sa astern de-o postare...
    V-am zis ca Mihai (furniture man) imi zice Super-Mama-Omida? Hi, hi, hi! Si refuza mancarea gatita cata vreme e "in incinta" :-)
    Si domnu' Petre (rigips specialist :-) a rezervat deja loc pentru fiicele sale la consultatii raw.z?
    Si Dan (caramida & zigraveli guy :-) zice: "mai da-mi si mie un mambo-jumbo de-ala de-al tau de ma face avion"; hi, hi, ha, hu, he, he, he
    Iulian (the other furniture guy) s-a hotarat sa tie postul de Sf. Petru (sau ceva) in devenirea de vegan.
    Si-astia toti sunt ditamai zdrahonii de bagau parizer pe ziar
    :-))))))))))))))))))
    Sa mori de ras, auzi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Fata dragaaaaa vorba sectantelor de mai sus, mor de ciuda ca nu-s si eu in Bucuresti!!!! Ce lucruri frumoase se intampla acolo!!!!! Ma invart eu de o vizita acolo la voi, stai sa vezi, vin cu Matei in brate si Miru de mana si tot vin. Daaaaa o aduc pe Miru la un curs de gatit. Pfiuuuu ce ma enervez ca nu-s si eu acolo.....
    IAR m-ai lasat fara cuvinte, cu rasuflarea taiata :)) Ma duc sa-mi trag sufletul.
    Mii de pupici rawz si multumiri.
    Cu mult drag,

    Dani :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mama da ce de sectanti ti-ai facut!!!!!! Si cate lucrusoare raw.z vrei sa faci!!!!!!!!
    Aoleeeeeu si eu nu sunt din Bucuresti!!!! Mor acuma!!!!
    Dar daca tremetzi prin posta produse nu mor acuma... sa zicem...

    Rawz Love si multe mambo-jumbo-uri sa va faca avion (asta chiar mi-a placut!)!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pfoai. Ce de chestii faine :O Si se intampla toate in Bucuresti si eu sunt la 9 ore distanta. Adica la Cluj. Ma oftiiiiiic! si nu voi fi nici la vara sa vad toate minunile petrecandu-se.. dar intr-o zi tot vin pe acolo :D

    Mult succes cu toate chestiutzele minunate pe care le infaptuiti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Molnar Adriana8 iunie 2010 la 19:36

    Noi, cei din provincie (Cluj) abia asteptam deschiderea magazinului on line sa cmparam super-mancarica!!!Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow ce fain, ma bucur ca deschideti mai devreme. Felicitarile mele, cred ca a fost o munca teribila! Sa faci poze de la deschidere, sa postezi totul, sa vedem si noi astia de departe cum arata minunatia.

    Mult succes si daca e nevoie de ajutor, suntem cu totii pe "aproape" cu inima, sufletul cat si fizic daca este nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce binee! dar ce pacat ca nu am drum in Bucuresti prea curand. Pe la examenul de rezidentiat poate...spor la treaba! sambata stau cu ochii pe voi :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hei, Adriana!
    Tu duoamna... poi daca tu numesti Clujul provincie... atunci eu ar trebui sa spui ca deschid un magazin in mahala :-))))
    Da' mahala-ne-mahala tot are sa fie foarte cool :-)
    Love on-line.z!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hei, Ligia!
    Multamim de gandul bun, mai duoamna. Poze, zici? Tare prost stau la capitolul asta... Mi-ar placea, drept zic, sa ni-l imprumuti pe Raoul :-) asa, din cand in cand, numa' la evenimente fotografiabile :-)
    Ajutor? Eheheeeee, primesc toate ofertele de ajutor :-); stabileste-ti data la care vrei sa vi sa tii curs... sa gatesti... (poti sa vi sa gatesti o zi pe saptamana si sa manance oaspetii numa' bucate de-ale tale; nu-i cool?)
    Love in rawz!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hei, Elena!
    Pai parca tre' sa ai drum... dupa mintea mea La vie en raw.z ii un pretext de calatorie fein. Nu?
    Hai!
    Love!
    Raw.z!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sigur ca e..as veni eu fara nici un alt motiv, e arhisuficient asta doar ca sunt intr-o perioada mai sofisticata a vietii. dar trece ea..si hop vin si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  17. intre ce ore va fi deschis magazinul sambata viitoare sau duminica? cum se ajunge acolo? am printat toate retetele voastre si le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  18. intre ce ore va fi deschis magazinul? cum se ajunge le el? vreau si eu sa vin. imi plac retetel voastre si simtul umorului

    RăspundețiȘtergere
  19. buna.ma intereseaza un ``verdebull``sau dupa caz, pentru sesiune, care sa ma tina in priza fizic, psihic si mental. multumesc. p.s. e urgenttttttttttt daca nu i cu deranj.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hei, Mona!
    Dechidem putin :-) magarawz sambata seara; putin insemnand ca, dupa ce-l deschidem, continuam sa-l grijim si aprovizionam permanent pana-l facem cel mai dechis si mai deschis; anunt ora de deschidere in curand. Bine?
    Love in rawz!

    RăspundețiȘtergere
  21. Hei, Anonim!
    Te-am receptionat si te-am receptionat :-))); da-mi un e-mail la unaculuna@gmail.com cu cantitatea pe care ti-o doresti si adresa la care sa-l livram. Bine?
    Dopaj de sesiune!
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. mersi ptr oferta eu ma gandeam sa mi dati niste ideii aici ``in direct`` daca nu e cumva secret :),eu locuiesc in anglia momentan si pot sa le cumpar de aici daca stiu si ce. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Dar ce bine de mine ca locuiesc in Bucuresti...uhuuu... aprovizionare scrie pe mine! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. am inteles yo bine? deschizi salon? nu ma iei la tine, la "par"?:))

    RăspundețiȘtergere
  25. doamne! sunt atat de entuziasmata, cred ca maine stau cu ochii pe tine toata ziua :) , sa vad ora deschiderii.Mi-am printat harta cu locatia, mi-am facut timp sa pot ajunge la orice ora...dar greu mai trece timpul...Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  26. Hey Una! ce se mai aude...pot sa-ti fac maine o vizita :) :) :) ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Hei, Anonim!
    Iertaciune-iertaciune-iertaciune! Se face, iacata, aproape o saptamana de cand, intr-o forma sau alta, is dezlegata de la comunicarea cu voi; posturile si commenturile de s-au intamplat intre timp au fost ale lui Miha (Sunbeam).
    Draga mia, in speranta ca n-a trecut sesiunea (sau sa fie in speranta c-a trecut?!? :), Energy Drink-ul mieu nu-i nici un fel de secret: in afara de magia si dragostea pe care i le imprim pret de ceva vreme (m-a invatat pe mine un nene care stie quantum touch cum se face :-), ingredientele is: raw organic cacao powder, premium guarana powder, premium suma powder, premium lucuma powder, raw organic vanilla pods, rose pink himalayan crystal salt, scortisoara si faina de mesquite (reteta este, insa, in continua devenire si imbunatatire).
    Baftaaaaaaaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  28. Hei, Adriana!
    Uffffffffffffff, ii bine, intr-adevar (cate-odata) ca locuiesti in Bucuresti :-); regret, draga mia, ca aprovizionarea dumitale s-a vazut amanata; zau ca asteptarea asta ar fi fost dez-asteptata daca ne era in puteri; pe foarte curand!
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere
  29. Hei, Deedee!
    Am inteles eu bine? Vi la noi la peri? Zau? Zau? Zau? Haida!
    Love in hairawz!

    RăspundețiȘtergere
  30. Hei, Anonim!
    Na ca acu' voi sa ma fac una cu pamantu'... si zici c-ai printat si harta? Uoffffffffff, zau caci deschidem curand... n-arunca harta. Bine?
    Love in raw.zzzzzzzzzzzzzzz

    RăspundețiȘtergere
  31. Hei, Diana!
    Hai tu duoamna ca ne vizita curand. Bine?
    Cu dragoste batand de-odata cu voi darabana pana ne foarte deschidem

    RăspundețiȘtergere
  32. Cum pot intra pe siet-ul despre care vorbiti aici? Pagina pe care ma duce google, www.rawz.ro, nu se deschide. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Hei, Anonim!
    Nu se deschide, draga mia... nu se deschide caci nu-i gata. Acush-acush anuntam pe blog ca ne-am deschis si on-line. Iertaciune pentru intarziere!
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere
  34. cursurile de yoga sunt deschise? :)

    cum fac sa fiu si eu la curent cu toate evenimentele care se desfasoara in casuta cea raw.z?

    RăspundețiȘtergere
  35. Hei, Laura!

    Aferim, maria ta, aferim! Tre' sa fac un capitol special cocotat in varfu' blogului, capitol in care sa anunt ce si cand se petrece pe-aici (un soi de program, calendar raw.z).
    Intre timp, daca intri pe eticheta Evenimente Raw, gasesti postarile despre ce va sa fie si ce-o fost pe-aicisha.
    Love in raw.z!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna!

    Sunt Adriana, am mai vorbit la magaraw.z :-)), poate ca-mi e un pic mai greu cu comunicarea, sunt rac si totul e f personal, trebuie sa fiu iubita si bibilita si apoi merge struna....

    In fine, as vrea sa va intreb daca in urma acestui mod de viata si alimentatie, FETELOR, ati observat vreo "imbunatatire" a ciclului menstrual, adica scurtarea duratei(perioadei propriu-zise a menstruatiei), micsorarea cantitatii si/sau lungirea ciclului de la 21-23-25-28 zile, cat are fiecare, la mai mult.

    Astept cu interes raspunsurile voastre, cu speranta ca acest subiect delicat, poate pentru unele dintre noi, ar putea deveni de interes.
    Probabil ca unele dintre noi stim deja ca mancarea vegetariana si nepreparata termic ajuta la imbunatatirea acestei situatii destul de incomoda pentru femei, zic eu.

    Va multumesc, cu drag,
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna!

    Imi putetispune, va rog, de unde as putea procura capsule goale si, eventual, masina de incapsulat ca sa-i pun mamei spirulina si clorella, ca nu le ia altfel?

    Multu'!
    Tot Adriana

    RăspundețiȘtergere
  38. Hei, Adriana!
    Da! Raportez imbunatatiri continue, traduse in absenta oricarui disconfort fizic, scurtarea perioadei si abundentei. Si nu, nu e incomod deloc subiectul, stim doar ca in cativa ani de raw dispare de tot :-)
    Aaaaaa, o chestie meseriasa pentru a te pune in acord cu bioritmu-ti de femeie este: sa ti post negru in prima zi a ciclului menstrual si-n a 14-a zi. Si mai e cool sa postesti 3 zile la echinox-uri si solstitii (asta-i ca sa te acordezi cu ciclurile mai mari... cosmice :-).
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  39. Hei, Tot Adriana!
    Capsule am luat de la suplimente.ro. Da' vino la casa raw.z ca ti le dau pe-ale lui fiu-miu :-).
    Cu pla'!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  40. Merci Una!

    Ma bucura vestile.
    Voi trece.

    Pupaturi!
    Adriana

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails