vineri, iunie 18, 2010

Atat de aproape..

Dragi sectanti, tovarsi si pretini! 
[by Miha]

Cu vospsea in par si pe haine, cu o mana pe trafalet, una pe telefon, una pe pensula, una pe matura, una pe ciocan si inca una pe energy drinkul cel magic (UPS ! ce de multe maini mai avem) .. si in lipsa totala de net in casa cea rawz .. va trimitem un mesaj scurtisim dragilor.



Nu mai stie nimeni care-pe-care asteapta mai aprig, voi pe noi ? sau noi pe voi ? Dar nedumerirea asta nici nu prea isi are rostu .. ca e ca si cum te-ai intreba care dintre cei doi magneti e responsabil cu atractia irezistibila dintre ei.


Cert e ca magnetii de noi ce ne aflam, ne-om intalnii cu siguranta exact la momentul perfect. Si momentul asta e atat de perfect incat nici nu putem sa-l definim .. dar e aproape .. foarte aproape! 

Printre altele il asteptam ca pe painea calda (pardon, ca pe zmutiul cel verde) pe zeul internetului, care ne-a lasat o vreme buna sa agonizam in lispa lui. Acu ii simtim respiratia in ceafa si d-aia promitem ca in cel mai scurt timp o sa revenim cu marele anunt ce va contine data exacta a deschiderii portilor MagaRawz-ului.

Ne bucuram de dragostea ce ne-o trimiti si de energia minunata ce o simtim din partea ta, drag sectant!

Stai pe aproape ca acusica incepe jocul cel rawZ in toata splendoarea lui.

8 comentarii:

  1. :( data exacta? si eu care credeam c-am sa vad ora exacta pt maine :( and I made plans with you! I'm WATCHING YOU ;) love you all!

    RăspundețiȘtergere
  2. dap,pot sa confirm se munceste din greu,dar cert e ca o sa iasa super super frumos si o sa merite asteptarea asta cea lunga.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. De'abia astept, cu doru'n piept al tau raspuns.
    Simt ca-mi pierd mintile. Da' raw, raw de tot.
    Visez zi si noapte rafturi intesate cu minunatii raw din lumea intreaga, oameni zambitori si senini intampinandu-ma si raspunzand la intrebarile mele de profan raw. Uffff!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca tot n-ai net,eu zic sa dam drumul la porumbeii voiajori:-) ca sa ne tii informati.

    RăspundețiȘtergere
  5. maine speram sa fie instalat netul in toata casuta cea rawZ :)

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a bagat tava de net! Indeed :-) Acushica ma suflec la maneci si ma bag si eu in seama cu voi :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, Sorin!
    Uhuhuuuuuuu, this is music to my ears :-). primim ajutor cu toate mainile din dotare. Zi-ne cat timp ai in preajma si ce-ti place sa faci (daca nu poate vedea tot ochiul de sectant, zi-ne pe sestache la unaculuna@gmail.com)
    :-)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails