vineri, noiembrie 09, 2012

cea mai buna hrana vie, livrata la tine-n prag. cu drag. :)

 
la vie en raw.z / bucuresti, elena cuza 8  / 0731 372 302 /  comenzi@rawz.ro

la vie en raw.z

La vie en raw.z, proiectul Andreei Lazarescu - a fost primul magazin de raw foods si superfods din aceasta parte a Europei, magazin care-a functionat in Bucuresti din iunie 2010 pana-n februarie 2012.
La vie en raw.z a fost, in aceeasi perioada, restaurantul raw food care-a pus hrana vie pe harta  Bucurestiului; un loc micut si familiar in care a pranzit pe-un colt de masa mai toata lumea buna a Bucurestilor; tot la raw.z au luat pentru prima data cunostinta cu hrana vie - in direct - cei mai multi dintre promotorii raw food de astazi si au invatat sa gateasca crud :) in micuta bucatarie din Elena Cuza 8. Premiat in 2011 ca cel mai bun restaurant raw food din Romania de catre Restograf, La vie en raw.z continua sa prepare cea mai buna si mai spectaculoasa gourmet raw food din acestea parte de lume. 
 
la vie en raw.z / bucuresti, elena cuza 8  / 0731 372 302 /  comenzi@rawz.ro

catering raw.z

Catering zilnic: De luni pana vineri pregatim si livram pentru tine pranzul si cina 100% vegetal, 100% crud si 100% delicios.
Consulta menu-ul de saptamana aceasa si comanda, te rugam, cu  24 de ore in avans ca sa avem timp pentru a-ti pregati cea mai hranitoare «slow food» din lume.
Detalii despre comanzile si/sau abonamentele la catering-ul zilnic la 0731 372 302 (raspunde Ioana), la comenzi@rawz.ro sau in aceasta postare. 

la vie en raw.z / bucuresti, elena cuza 8  / 0731 372 302 /  comenzi@rawz.ro

menu catering raw.z

Menu-ul raw.z este – in fiecare saptamana - compus de catre Andreea Lazarescu pentru a repeta anumite preparate care te-au incanta si cu care te-ai obisnuit deja, pe de o parte si, pe de alta parte, include – in fiecare saptamana preparate nou-create, menite sa le faca viata delicioasa si interesanta si clientilor vechi si celor noi) o descriere mai amanuntita a felului in care este gandita si pregatita mancarea la raw.z gasesti aici).
 
la vie en raw.z / bucuresti, elena cuza 8  / 0731 372 302 /  comenzi@rawz.ro

povestea catering-ului raw.z  - varianta scurta :)

Catering-ul raw.z a debutat in la sfarsitul anului 2011 cand, la cererea catorva “formatori de opinie” din cateva multinationale din Romania: Raiffeisen, Vodafone, BCR, Ringier, JTI, etc; cativa "nebuni" s-au adunat grupuri de 4-5 oameni care voiau sa manance crud de 1-2 ori pe saptamana. Done! Am gatit si livrat. Le-a placut! Intr-o luna-doua se regrupasera in grupuri compacte de 12-30 de "doritori" care mancau raw.z zilnic, de luni pana vineri.
De-aici… am devenit o industrie :). Glumesc!
De-aici mai departe ne-ati cerut sa preparam pentru voi si cina. Am facut-o!
Apoi, ne-ati cerut sa livram raw.z in tot Bucrestiul. Am facut-o!
Apoi, ne-ati cerut sa livram si pentru o singura persoana. Am facut-o!
De curand am primit cereri si pentru mic dejun :)…. Ne gandim! :)

Cu mare bucurie si sinceritate va spun ca pe 3 ianuarie 2012, o suma de clienti implinesc un an decand pranzesc exclusiv raw.z. Exclusiv! Ce bucurie! Ce onoare!
Dintre acesti veterani raw.z, 3 sunt vedete TV :), unul este in top 500 cei mai bogati romani, 4 sunt CEO de mari companii, 1 este medic, 1 este fost bolnav de diabet si toti sunt… pretentiosi.
Toti ne spun ca, in tot acest timp – in care preturile raw.z au ramas constante – calitatea, gustul si energia hranei raw.z s-a imbunatatit, rafinat si imbogatit cu fiecare noua saptamana. 
Ce bucurie! Slava Domnului!

la vie en raw.z / bucuresti, elena cuza 8  / 0731 372 302 /  comenzi@rawz.ro

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Tocmai m-am delectat cu supa de spanac, castraveti si nucsoara ... A fost minunata! Multumesc! Si chili cu carne vegetala mi-a placut foarte mult. De-abia astept sa ajung si la tiramisu ... Pe maine!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails