marți, februarie 01, 2011

Despre cancer si frunze verzi

Eheheee, dragul mosului, m-a mai luat pe mine gura pe dinainte si-am scris, in vremuri mai raw.z decat acestea, despre cancer si frunze verzi... numa' ca pe-atunci din perspectiva spectatorului... a omului care-si da cu presupusul pe teme despre care-a citit, profan, din carti.

Astazi iti scriu sa-mi prezint respectele pentru tine, cel care asemenea mie, ingrijesti un membru al familiei in timpuri de inimaginabila restriste. Astazi scriu pentru a-mi cere scuze pentru "aroganta nestiutorului". Aroganta mea cea de "inainte de a da fata-n fata cu cancerul". Mi-am permis sa-ti dau povete, utile in mintea mea de atunci, fara sa am nici cea mai vaga idee cum ii cand privesti durerea in ochi.

Atelier Constelatii Familiale

Sambata, 5 februarie, de la orele 09.45 pana hat tarziu in noapte :-), la casa raw.z, avem atelier de constelatii familiale facilitat de Ovidiu Jumanca. Ovidiu a decis ca si sambata asta [cred ca-i ultima de acest fel], plata sa fie tot sub forma de donatii libere. Te poti inscrie la Ioana Hulea [0731 372 306] sau comenzi.rawz@gmail.com [cat mai repede, caci locurile sunt limitate]. Adresa casei raw.z este accesabila aici.
 
Ce-s constelatiile familiale?

Dupa mintea mea is o chestie absolutamente magica, in care se petrec "revelatii" dincolo de puterea mea de a le explica… Participarea la un astfel de atelier iti e cu desavarsire revelatoare in orice calitate te-ai hotara sa ni te alaturi: si daca iti "constelezi" o mare dilema a vietii, si daca esti doar membru activ in constelatiile celorlalti si daca esti simplu spectator. Poti citi parerea mea despre prima constelatie din care-am fost parte aici.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails