luni, decembrie 27, 2010

Revenire la matca

Hei!

Zilele trecute, revista Avantaje m-a rugat sa scriu un articol despre blog... cum l-am pornit si cum a devenit ceea ce este: lectura catorva zeci de mii de romani (romance in 'a mai buna masura, daca ma ingrebi pe mine :-).

Azi e ziua cu dead-line-ul :-) si azi, cum imi sade bine, m-am pornit sa scriu. Si m-am dus intai si-ntai la origini si m-am uitat cum am pornit scriitura asta in urma cu fixamente 1 an si 4 zile :-). Cum am pornit blog-ul asta? Minunat! Minunat l-am pornit... avand in capatana un proiect excelent pe care, iacata, l-am cam ignorat pret de 8-10 luni dintre cele 12 de functionare :D

Proiectul Bucurie Bunastare Hrisca

isi dorea asa:
  • Lunea-i despre micul dejun
  • daca-i Marti e film
  • Miercurea pranzim
  • Joia-i despre-o carte
  • Vinerea este a cinei
  • Sambata-i a face
  • Duminica e frumusete
Ce meserias! Proiectul asta voia sa ne aminteasca dragul mieu cititor, sa ne aminteasca si mie si tie ca fiecare zi ii speciala, fiecare zi e sarbatoare. Si ne-am cam prins urechile-n superfoods, comenzi, posta, magazine, care on-line care fizice, carciumi, etc.

Ma uit in spate si ma foarte hlizesc: culmea-culmilor este ca eu, chiar am facut ce-mi doream in proiectul initial, am trait un an plin-plin-plin-plin-plin: am gatit (mamaaaaa, da cate sute de mic dejunuri, pranzuri si cine am mai gatit!!!!), am facut yoga, am facut felurite tehnici de respiratie, am facut meditatii care mai ghidate care mai spontane, am citit, am facut rugaciuni, tibetane, masaje felurite (bautech, aromaterapie, vita flex, tibetan, thailandez, etc), felurite forme de vindecare, eheheeeeeeee, da' cate n-am facut in numa' un an.

Da' am uitat esentialul! Am fost atat de prinsa cu viata ca nu ti-am mai povestit tie mai nimic din toate astea. Si despre asta ii proiectul mieu, in fapt: despre a bodoganii pe blog despre descoperirile-mi zilnice.

Si ma intorc, cu suflu nou si intelepciune sporita la proiectul initial: luni e despre micul dejun, daca-i marti, e film, miercurea pranzim, joia-i despre-o carte, vinerea este a cinei, sambata-i a face, duminica e frumusete.

Love!
Una :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails