joi, noiembrie 04, 2010

Trimit buzduganul

Bai, ne-ati luat cu asalt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ceea ce se intampla ma lasa cu o mare gura cascata. Ne-ar trebui trei casoaie mari cat casa raw.z ca sa gazduim toti doritorii de curs de gateala raw.z. 

Cel mai probabil vom repeta cursul, trag nadejde in aceeasi formula, sambata 13 noiembrie 2010, orele 15.00. Puteti debuta inscrierile la unaculuna@gmail.com. 

Totodata, eu, Mihaela Gheorghita si Laura Popescu am pus mana pe carte... pentru ca avem in ospetie tot mai multi oameni suferinzi de boli degenarive grave, ne-am apucat sa invatam ca sa putem tine o prima vorbire despre vindecari sambata, pe 20 noiembrie 2010. Dau vesti imediat ce stabilim subiectul precis de discutiune. De principiu, insa, debutam cu tratarea catorva forme de cancer si cu gateli si leacuri dedicate acestora. Tineti-ne pumnii!

Love!
Una :-) 

5 comentarii:

  1. adica se muta sau se impart in doua grupe sau cine sa se inscrie sau daca cineva deja s-a inscris are loc sambata asta sau sambata viitoare sau altceva ca nu inteleg! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. salut!
    eu m-am inscris pe mail (cu 2 persoane) in ziua in care ai anuntat.

    nu am primit vre-o confirmare si vreau sa stiu care e situatia, n-as vrea sa aflu la poarta ca nu am loc. saptamana viitoare nu as putea ajunge.

    lumineaza-ne!

    RăspundețiȘtergere
  3. Valeleuuuuuuuuuuuu, imi pare rau daca mesaju-mi este neclar. Aduc numa' vesti bune. tot ce spun este ca tinem curs si saptamana viitoare. Atatica. In rest, ramane cum am stabilit.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. ok, multumesc :)
    am sa mananc saptamna asta cat pot si sper sa ma mobilizez sa mi le gatesc singura pana saptamna viitoare :)

    sa-ti mearga din plin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen-Ioana Nenu5 noiembrie 2010 la 14:14

    Buna Una,

    Si eu am o mica nelamurire : m-am inscris eu si cumnata mea (vroiam pt sambata 6 nov.) si apoi am aflat ca se terminasera de mult locurile!!
    In concluzie: se tine cont de inscrierile facute anterior si mai "prindem" loc pe 13 ? sau si akum ramanem p'afara ??

    Pup si astept raspuns
    Carmen

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails