miercuri, octombrie 13, 2010

La multi aaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!


Valeleuuuuuuuuuu, de cand n-am mai scris eu nimic, am implinit eu 1 an, 1 luna si 12 zile raw.z si forumul romaniaraw, deh, forumul sectantilor ro din romania un an si ceva zeci de zile. Ii salut pe Muna :-), adica Vali Chivu, pe Ausar, adica Andrei Terrana :-) si pe Anca 14, a carei identitate imi ramane, inca, absconsa; salut, adicaltea creatorii raw forum care mi-a fost aur curat in vremi de restriste de proaspat sectant. 

Raw Forum se aduna la, la, la, la, la, la vie en raw.z, adica la casa raw.z pentru dans, petrecere si bufet suedez rofud :-) Sambata, 16 Octombrie (sambata asta!!!!), la orele 15.00. Nici o scuza nu ii admisa! Treci incoa' sa ne scuturam mainile, sa gatim chestii impreuna si sa palavragim intimitati despre constipatii, mirosuri ciudate si gusturi stranii. 

Pentru comoditatea dumneavoastra bine-cunoscuta (doar cumparati branzica de caju de la noi... desi-i facubila in 7 minute), va puteti inscrie si lasand un comment la postarea asta aniversara (hi, hi, hi). Muna-mi tine companie zilele-astea, asdar ii transmit cu usurinta sa va treaca la catastif.

Ne e de ajutor sa stim pana joi seara care ne vizitati sa ne putem organiza o tzara (stim deja ca organizarea nu-i deloc punctul nostru forte); altfel... nu-i bai, unde mananca 30, se mai pot uita 30. Toti sectanti. :P

P.S. Si tot de cand n-am mai putut eu scrie s-au schimbat sabloanele la blogspot, de nu mai stiu utiliza botoanele si m-au dat afara de pe forum de nu-mi mai pot accesa contul. Vreau si eu retea sociala virtualaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10 comentarii:

 1. Count on Amandina! Nu poci pentru ca sa ratez asemenea eveniment.
  Pupici spirulinosi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu m-am inscris pe fb, dar ma trec si aici la catastif. De-abia astept!:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 4. Trebuie sa facem ceva cu identitatea asta ascunsa a mea :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna seara, Andreea :)
  Daca mai sunt locuri disponibile, pastreaza unul si pentru Miruna. Multumesc :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Hei, Paispe! :-)
  Pai... pana la vizionare a ramas ca maine cu noaptea-n cap, la 7.00 a.m. bagam yoga si meditatie. Esti prezenta, nu?
  Love!
  Una :-)

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu parere de rau, fetita la 8:00 a fiecarei zi lucratoare este prezenta la munca :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Ba, parerea de rau e a mea... hi, hi, hi.

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails