vineri, mai 07, 2010

Mihaela Gheorghita, Raw Food Author, Chef & Trainer

Dupa 11 ani petrecuti in afara tarii, intr-o companie de cosmetice super-premium, in anul 2009, Mihaela si-a schimbat radical viata si a revenit in Romania pentru a impartasi ceea ce considera a fi marea revelatie a vietii ei: raw food (hrana vie, bucataria fara foc, dieta cruda). 
La inceputul anului 2009, a avut sansa si bucuria de a studia cu una dintre marile autoritati internationale in domeniul hranei vii: Doctor Gabriel Cousens, intr-unul dintre cele mai vechi si prestigioase centre de hrana vie din lume: The Three of Life, Patagonia, Arizona. The Three of Life (arborele vietii) este cel mai important centru mondial de vindecare a diabetului cu ajutorul hranei vii, inregistrand o rata de succes de peste 80% chiar si pentru cele mai dificile forme de diabet insulino-dependent. Three of life este, de asemenea, unul dintre renumitele centre de dezvoltare spirituala si armonizare a fiintei umane.
Doctor Gabriel Cousens, medic alopat, Diplomat Ayurveda si Diplomat al Boardului American de Medicina Holistica, este autorul a opt carti de hrana vie, dezvoltare spirituala, tratare a diabetului si a bolilor degenerative.

In ultimii doi ani, Mihaela a publicat “Transformare totala cu sistemul ADAM & EVA” – un adevarat manual de initiere in hrana vie, a lansat o pagina web dedicata (link: http://www.hranavie.eu/), a sustinut zeci de cursuri intensive de hrana vie, tabere de detoxifiere, si a fost chef raw food pentru evenimente la cel mai inalt nivel.

Suntem onorati si bucurosi sa beneficiem de prezenta permanenta a Mihaelei Gheorghita la casa raw.z, de deliciile culinare pe care le prepara pentru oaspetii nostri in calitate de raw food chef si de carisma cu care le transmite informatii, in calitatea sa de trainer de hrana vie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails