luni, martie 21, 2011

Cursul de Reiki gr. I (Usui Reiki Ryoho)

Weekend-ul asta, in sala verde a casei raw.z, ii gazduim cu bucurie pe Ovidiu si Camelia Patrascanu, pentru Cursul de Reiki gradul I. Ba chiar, trag nadejde sa ma alatur si eu.
Love!
Una :-)
Relatia cu propriul corp energetic, relatia cu energia Universala
[articol de Camelia Patrascanu

Cursul de Reiki organizat acum continua, seria de cursuri sustinute in perioada 2003-2007, cand Ovidiu a initiat in gradul de Maestru Reiki (care corespunde gradului IV Reiki) 22 de elevi si a initiat in gradele I, II si III, sute de alti elevi.
Reiki este un demers simplu, curat, transparent si abordabil. Este potrivit timpurilor pe care le traim, este potrivit oricarui temperament sau oricarei probleme personale ce implica si o rezolvare pe cale psiho-spirituala si energetica.

Reiki ofera cea mai mare libertate de a fi, este lipsit de conditionari (dar ofera recomandari). Este metoda in care am intalnit cea mai deshisa forma de iubire fata de viata si lume.

Reiki este o metoda simpla, puternica si directa de vindecare a bolilor energetice, sufletesti si fizice. Rezultatele ei sunt absolut uimitoare si am putut constata asta in anii de cursuri.

Un curs Reiki gradul I (care dureaza doua zile) este o investitie pentru intraga viata! Este benefic si pentru cei din jurul practicantului Reiki – familie, prieteni.

Initierea Reiki

Ovidiu a fost intrebat adesea daca poate oferi „initieri rapide”, fara pregatire anterioara sau „initieri colective”.

Constienta de Sine este necesar sa fie antrenata, scoasa din latenta. La aceasta foloseste cursul (compus dintr-o serie de informatii, principii spirituale si exercitii energetice), folosit ca un antrenament absolut esential in primirea initierii individuale (initierile propriu-zise se primesc in fiecare seara a cursului).

(Cursurile de gradul I si II dureaza cate 2 zile fiecare, iar cursurile de gradul III si Gradul de Maestru dureaza cate 3 zile. Toate cele patru grade se pot parcurge intr-un interval de timp de minimum un an.)

Din acest motiv Ovidiu nu primeste la gradele superioare persoane care nu au urmat cursuri cu maestrii lor, ci doar au primit initierea. Pentru astfel de situatii este necesara parcurgerii cursurilor incepand cu gradul I, cu practica aferenta.

Asadar, informatiile generale, meditatiile si exercitiile se predau intregii grupe.

Insa initierile au loc individual, de aceea numarul de cursanti este drastic limitat la 15 participanti!

Cursul de Reiki gradul I se adreseaza tuturor celor care:

- doresc sa isi cunoasca capacitatile energetice de autovindecare

- celor care doresc sa isi regasesca linistea interioara, puterea personala si creativitatea

- celor care doresc sa isi imbunatateasca relatiile personale

- celor care vor sa se dedice evolutiei personale

- celor care doresc sa mearga pe un drum spiritual simplu si curat, lipsit de restrictiile sau excesele intalnite in alte practici spirituale sau energetice

- poate fi practicat de orice credincios, indiferent de confesiune, precum si de atei, reiki nefiind o religie si situandu-se dincolo de spatiul unei credite religioase; reiki nu se sustine prin ritualuri devotionale si nu se erijeaza intr-o religie.

Trainer: Ovidiu Patrascanu – maestru Reiki Usui, psiholog

Asistent curs
: Camelia Patrascanu – psiholog, consilier transformational, astrolog, maestru Reiki Usui

Durata: week-end, 26, 27 martie 2011 de la ora 9,00

Locatie: Casa Raw.z, Bucuresti, Strada Elena Cuza 8 [detalii accesabile aici]

Investitie: 100 euro – cuprinde: manual curs, tea-break

Inscrieri: pana la data de 24 martie; numar maxim de participanti : 20

Asistenta organizare: Karina Patrascanu. Karina va sta la dispozitie pentru inscrieri si informatii de luni pana sambata in intervalul 10-20 si duminica in intervalul 10–14 la telefon 0752-081.284; email: karina.patrascanu@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails