vineri, octombrie 26, 2012

menu catering raw.z - saptamana Sfintilor Dimitrie Basarabov si Nectarie Taumaturgul


MENU PRANZ


luni 29 octombrie
  • supa din nuci macadamia cu ulei de porumb si legume [280 grame / 12 lei]
  • mancarica din grau bulgur, ciuperci "caramelizate" si verdeturi [250 grame / 15 lei]
  • tort de banane si caramel (deliciosus! :) [aproximativ 140 grame / 12 lei]
    • reducere 6 lei pentru comenzile de menu complet - 33 lei / menu
    • nou! :): menu raw.z fara desert - 25 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • pentru comenzile zilnice mai mici de 150 de lei percepem o taxa de livrare de 6 lei

marti 30 octombrie
  • ciorba de sfecla cu legume marinate si verdeturi [280 grame / 12 lei]
  • pesto de masline kalamata [80 grame / 8 lei]
  • salata asortata [150 grame / 7 lei]
  • painici raw.z [aproximativ 40 grame / 4 lei]
  • tort de ciocolata alba cu alune de padure, aronia, stafide si crusta caramel [aproiximativ 140 grame / 12 lei]
    • reducere 10 lei pentru comenzile de menu complet - 33 lei / menu
    • nou! :): menu raw.z fara desert - 25 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • pentru comenzile zilnice mai mici de 150 de lei percepem o taxa de livrare de 6 lei

miercuri 31 octombrie
  • supa-crema de mazare cu fenicul si avocado [280 grame / 12 lei]
  • salata italieneasca cu rosii uscate si dressing de masline [280 grame / 19 lei]
  • tort de ciocolata si cafea [aproiximativ 140 grame / 12 lei]
    • reducere 10 lei pentru comenzile de menu complet - 33 lei / menu
    • nou! :): menu raw.z fara desert - 25 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • pentru comenzile zilnice mai mici de 150 de lei percepem o taxa de livrare de 6 lei

joi 1 noiembrie
  • supa de miso, ciupercute japoneze si alge [280 grame / 12 lei]
  • spaghetti din dovlecei cu urechi de lemn si sos alfredo [350 grame / 20 lei]
  • tort de ciocolata alba si lavanda [aproiximativ 140 grame / 12 lei]
    • reducere 11 lei pentru comenzile de menu complet - 33 lei / menu
    • nou! :): menu raw.z fara desert - 25 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • pentru comenzile zilnice mai mici de 150 de lei percepem o taxa de livrare de 6 lei

vineri 2 noiembrie
  • supa-crema de porumb [280 grame / 12 lei]
  • mancarica de mazare [300 grame / 20 lei]
  • tort de zmeura si ciocolata [aproiximativ 140 grame / 12 lei]
    • reducere 11 lei pentru comenzile de menu complet - 33 lei / menu
    • nou! :): menu raw.z fara desert - 25 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • pentru comenzile zilnice mai mici de 150 de lei percepem o taxa de livrare de 6 lei

MENU CINA

luni 29 octombrie
  • salata alcalinizanta si omega3-izanta :) spanac-grepfruit-fenicul-menta [250 grame / 21 lei]
  • pateu de ciuperci marinate si uscate [80 grame / 10 lei]
  • painici raw.z [aproximativ 40 grame / 4 lei]
    • reducere 7 lei pentru comenzile de menu complet - 28 lei / menu
    • nou! :) menu raw.z "avansati" :): salata + dressing + painici - 20 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • atentiune! cina se livreaza in acelasi timp cu pranzul 

marti 30 octombrie
  • salata de cruditati cu migdale incoltite si dressing cu pere [280 grame / 21 lei]
  • pesto de masline kalamata [80 grame / 8 lei]
  • painici raw.z [aproximativ 40 grame / 4 lei]
    • reducere 5 lei pentru comenzile de menu complet - 28 lei / menu
    • nou! :) menu raw.z "avansati" :): salata + dressing + painici - 20 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • atentiune! cina se livreaza in acelasi timp cu pranzul

miercuri 31 octombrie
  • spaghetti din dovlecei cu sos tahini [350 grame / 21 lei]
  • parmezan din nuci braziliene [60 grame / 8 lei]
  • painici raw.z [aproximativ 40 grame / 4 lei]
    • reducere 5 lei pentru comenzile de menu complet - 28 lei / menu
    • nou! :) menu raw.z "avansati" :): salata + dressing + painici - 20 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • atentiune! cina se livreaza in acelasi timp cu pranzul

joi 1 noiembrie
  • salata delicioasa avocado-rosii-mustar-peurotus [300 grame / 22 lei] 
  • guacamole [60 grame / 8 lei]
  • painici raw.z [aproximativ 40 grame / 4 lei]
    • reducere 8 lei pentru comenzile de menu complet - 28 lei / menu
    • nou! :) menu raw.z "avansati" :): salata + dressing + painici - 20 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • atentiune! cina se livreaza in acelasi timp cu pranzul 

vineri 2 noiembrie
  • salata marocana de morcovi marinati [200 grame / 15 lei]
  • salata de ciuperci si ierburi [170 grame / 14 lei]
  • painici raw.z [aproximativ 40 grame / 4 lei]
    • reducere 5 lei pentru comenzile de menu complet - 28 lei / menu
    • nou! :) menu raw.z "avansati" :): salata + dressing + painici - 20 lei / menu
    • reduceri suplimentare pentru abonamentele saptamanale / lunare (vezi aici)
    • atentiune! cina se livreaza in acelasi timp cu pranzul

enjoy!
love!
raw.z!
:)




























































2 comentarii:

  1. Buna, nu reusesc sa dau mail ioanei cu comanda pentru saptamana viitoare, se tot intoarce mesaj de eroare...alta adresa pe care o pot trimite exista?

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, toate arata grozav, daca as locui in Bucuresti as face comanda doar ca sa compar ce-mi iese mie (tu ma inspiri foarte mult, iti multumesc nespus) cu ce prezinti tu. LA gust, ca la aspect mi-e clar unde ma situez :( Doar ca sunt departe rau si am o mare nelamurire.
    Am folosit in week-end, de ziua mea, pentru prima data agar-agar, intr-un "cheescake". Dar nu mi s-a intarit asa cum vad la tine in imagini, adica arata perfect inainte sa tai, dar feliile de tarta... curgeau. A trebuit sa folosim o lingura si apoi sa mancam din platou, direct. A fost divin la gust, cum n-am mai mancat de mult prajitura asa buna, dar prezentarea - jalnica.
    Am pus cat scria in reteta, o lingurita de agar-agar (fiarta in putina apa) la crema ce mi-a iesit dintr-o cana si jumatate de caju si un pahar si jumatate de suc de portocale (plus miere si restul).
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere