Te rog sa ma scuzi pentru fotografia ciopartita. Am reusit sa ma opresc (temporar) din mancat pe la jumatatea acestei impachetate; o redau, astfel, pe micile ecrane, uros jenata, lingandu-ma pe buze. In pofida sucului care a curs ici-colo in farfurie, in pofida tortillia-ei nu tocmai flexibile, aceasta impachetata s-a suit direct pe locul intai in topul preferintelor mele. Da, este un top minunat prin temporaritatea sa: la doua saptamani il refac. Pana atunci, vreau impachetataaaaaaa!
una bucata tortilla (daca esti avanos si nu vrei sa dai numanui)
una bucata hummus alb si bun
una bucata salsa mintenas
una mana plina ochi de verzituri (orice iti place sau orice ai disponibil; verde sa fie! iti amintesti ca deunazi am "targuit" niscai frunze de gulie, spanac si morcovi? Iata-le, taiate fideluta si amestecate cu un strop de ulei si unul de otet; a, si-apoi, fiu-miu mananca de trei zile salata din astfel de frunze cu mare apetit; hi, hi, hi!)
Preparare:
Intindem tortilla in fata ochilor, asteptand...
O manjim mai generos sau mai discret cu hummus
Tapetam hummus-ul cu frunze verzi
Tapetam frunzele verzi cu hummus
Adaugam o portie generoasa de salsa
Rulam cu ceva dificultate; securizam baza in staniol (tot degeaba, ceva zeama de slasa va invada farfuria); ridicam mana tremuranda, facem o fotografie grabita
Si... atacam! Eeeei???
Am lipsit si eu cateva zile si cate retete delicioase s-au adunat!!! Iamiiii Multumesc pt "dedicatie" :)))) Dani
RăspundețiȘtergereHei, Dani! Lipsit, lipsit, da' gata: sufleca manecile si purcede la treaba :-)
RăspundețiȘtergere