marți, iunie 03, 2014

premii chestionar & schimbari raw.z/verte

dragi consumatori de raw.z,
muuuulta vreme o trecut decand n-am mai scris pe acest blog ca pe un... blog :)
se implinesc, iata, 4 ani de la nasterea "la vie en raw.z", 4 ani decand cu sudoare si lacrimi prasesc terenul arid al hranei romanilor. arid o fii fost! acum este fertil!
de mai mult de patru ani acest umil blog mi-a servit ca modalitate preferata de a comunica cu voi.
incredibil, nu?
acest amarat de blog urat si prafuit a servit si ca site si ca blog si ca magazin on-line :)
nadajduiesc ca, in curand, sa capete o fata noua si frumoasa - caci merita - si sa inceapa sa-si deserveasca scopul adevarat: acela de a gazdui scrierile mele stangace dar inimoase despre te miri ce si mai nimic...
pana una alta, am a face trei anunturi importante pentru tara:


1. multumiri multe si calde celor care ne-au raspuns chestionarului despre raw.z/cantine verte, impartasindu-ne criticile lor - apreciate! dar si laudele lor - si mai apreciate! :). Ne iertati ca am intarziat oleaca cu tragerea la sorti a castigatorilor. Iata-i:
premiul II :) - adica au castigat cartea la vie en raw.z:
  • Monica Stanescu
  • Cristina Parlitu 
  • Ungureanu Viorel
premiul I - adica a castigat un tortulet raw.z pentru 8-10 persoane:
  • Klein-Kiritescu Livia Ana Maria
Va trimitem maine, cu multa bucurie premiile binemeritate.

2. dupa cum v-ati dat seama din postarea de mai devreme: tannaaam! am scos mult asteptata (cel putin de catre mine:): la, la, la, vie en RAW.Z - cartulie de retete; le multumesc cu plecaciune celor ce si-au dat cu varf si indesat concursul la realizarea unei carti - la vederea careia - mi-a stat inima de fumoasa ce ii: Andreea Aron/fotografie, Andreea Craciun (Andie)/grafica, Delia Maier/corectura (meditatoarea lui Matei, o super-profa de romana :)
puteti comanda cartea de la noi: costa 39 lei/bucata - in Bucuresti putem sa o trimitem gratis, tot parcurgem toata capitala livrand mancare; in tara... o trimitem cu orice curier doriti dar va trebui sa platiti voi curierul. daca-mi scrieti numele, v-o si semnez (taaaaaare-mi mai place sa dau autografe! :). e-mail la raw@rawz.ro sau telefon la 0742 500 200.



3.  dupa cum ati observat deja... ne-am mutat cu meniul saptamanal pe cantine verte.ro, unde va astept cu mult-mult interes sa postati Opinii despre mancarea raw.z. De ce? Ca sa impart feedback-ul cu fetele de la bucatarie si sa devenim tot mai buni in gusturi si sercivii.



enjoy!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails