marți, iunie 28, 2011

Raw food pentru slabire rapida

Hei!

De multa vreme n-am mai avut ocazia sa-ti scriu asa, pe indelete, cum ne place noua amandurora. Ma intorc astazi, cu un subiect cu deosebire drag si imposibil pentru mine insami - asa cum se intampla cu marile iubiri si/sau lectii de viata - slabitul.

Slabitul rapid si frumos mi-a fost mie un mare sprijin in a continua incursiunea in prima mea experienta cu raw food, experienta despre care, in timp, iti dai seama ca este un instrument deosebit de puternic in... cam toate ariile vietii tale.

Asadar, daca iti doresti sa slabesti, considera-te norocos / norocoasa! Da, ai citit bine. Considera-te foarte norocos, caci ai sanse mult mai mari decat oricare suplu din jurul tau sa perseverezi in ceea ce vei vedea ca este inceputul unei fantastice, interminabile calatorii catre centrul Univesului: Tu.

da, da e aceeasi rochie :-)
Daca ai de slabit 10 kilograme: esti norocos / norocoasa! Daca ai de slabit 20: Doamne Ajuta! E cu atat mai bine! Daca ai de slabit 30 de kilograme sau mai mult: cool! you're my kind of person (adica: "bai, al meu esti!").

"Ce naiba vorbesti acolo?" - ai sa ma intrebi.
"De ce ar sta lucrurile asa?" - ai sa te intrebi.
E simplu: daca despoi un om de cateva dintre straturile-i supeficiale si-l intrebi: "ce-ti doresti cel mai mult si cel mai mult pe lume?", daca-l prinzi intr-un moment de deschidere, buna onestitate si rezonabila introspectie, iti ca raspunde: "vreau sa fiu fericit!". Daca e si mai deshis, onest si introspect, iti va raspunde: "vreau sa traiesc!". Daca-i de-a dreptul intelept, iti va raspunde: "vreau sa traiesc in prezent!". Daca-i Byron Katie, iti va raspunde: "vreau sa iubesc ceea de este!". Si, daca-i de-a dreptul iluminat, iti va raspunde: "nimic!" :-)

Cu totii - si eu sunt un maaare exemplu in acest sens - ne-am facut un obicei din a ne amana fericirea pentru "cand am sa fiu slaba", "cand am sa am destui bani", "cand am sa-mi gasesc partenerul", "cand am sa am un copil", "cand am sa am un job mai bun", "cand am sa ma vindec de boala asta groaznica" etc, etc, etc. Si e normal sa fie asa! Asa am fost crescuti si, asta ne-a impins mai departe pana acum: asadar, a fost, de fapt, bine cat a fost. Ce spun este ca astazi, avem o sansa sa incepem sa traim, in loc sa ne simtim mizerabil in timp ce asteptam ca viata noastra sa inceapa. Si raw food este cel mai puternic intrument - care poate face asta - pe care l-am intalnit in toata viata mea.

Asadar, din perspectiva mea, raw food nu e doar un instument de slabit. Dimpotriva! Slabitul care are loc ca o consecinta fireasca si facila a raw food, este un intrument pentru a te mentine pe raw food. Asa-i ca m-am facut foarte bine inteleasa? :-))))

Vreau sa spun: e foarte important sa ramai o perioada suficient de lunga de timp pe raw food pentru ca raw food va aduce in viata ta o cascada intreaga de intamplari fericite, de sincronicitati si oameni potriviti la locul potrivit. Si, daca tu esti intr-o zona calduta si vrei sa te joci de-a raw food ca sa slabesti 5 kile, atunci dupa ce le-ai slabit, sunt sanse sa incepi cu o pizza mica cu prietenii, o gogoasa ici-colo, sau mai stiu eu ce... Daca, insa, ai de pierdut 30 de kilograme in greutate, atunci, Doamne Ajuta!, vei trece de 6 luni de zile de raw (si iti promit ca sunt sanse mari ca in 6 luni, nu numai sa slabesti 30 de kilograme dar sa le slabesti astfel incat corpul tau sa ajunga intr-o forma atat de frumoasa cum n-a fost niciodata de cand iti poti tu aminti). Si daca treci de 6 luni de zile de raw hotarat, atunci vei sti ce numesc eu a fi fericire, prezent, sincronicitati.

Deci, cu cat ai mai multe kilograme de slabit: cu atat mai bine! Felicitari! Ai o boala chinuitoare si te gandesti sa incerci raw food? Doamne Ajuta! Cu cat te simti mai rau si-i mai cronic, cu-atat sunt sanse mai mari ca raw food sa fie calea ta personala spre... prezent, fericire, Tine.

Bun! In speranta ca esti mai gras / grasa cu macar 20 de kilograme fata de cat ti-ai dori sa fi, sa purcedem!

Facem urmatorul targ:
  • Nu te faci raw astazi, ci haaat abia peste 3 saptamani.
  • In urmatoarele 3 saptamani, in fiecare zi, am sa fac o postare despre slabit. 
  • In fiecare zi am sa-ti dau un mic truc care te va ajuta sa slabesti mai repede / mai usor / mai frumos.
  • Deal-ul este ca, trucul pe care ti-l dau eu astazi, tu il aplici poimaine (ai toata ziua de maine la dispozitie se te pregatesti si sa te dotezi); cel pe care ti-l scriu maine, il aplici raspoimaine si tot asa.
  • Cand te-ai hotarat sa-ti respecti cu constiinciozitate si disciplina parte ta de deal (adica maine :)))))), scrie-mi la unaculuna@gmail.com; scrie-mi cine esti, cate kilograme ai, ce-ti doresti de la astea trei saptamani alaturea-mi, cine ai fi daca ai fi cine ai vrea sa fi. Vreau sa-ti pot trimite si e-mail-uri cu tips & tricks.
  • Atentiune: fiecare noua actiune pe care o faci, va ramane constanta in viata ta in urmatoarele 3 saptamani. Adaugam cate un lucru mititel, nou, in fiecare zi. Bine?

Pontul de astazi: 
Incepand de joi 30 iunie, ai sa te trezesti cu 40 de minute mai devreme decat o faci de obicei, ai sa iesi din casa si ai sa te plimbi pret de 30 de minute fara nici un fel de obiectiv; ai sa te plimbi, singur/singura, prin parc sau pe strada avand doua obiective: 1 sa n-ai nici un obiectiv :) si 2 sa te uiti in jur, sa asculti zgomotele din jur, sa privesti cu atentie oamenii, vitrinele, copacii dupa caz si itinerarul plimbarii. Sa fi prezent / prezenta pe toata durata plimbarii. Sa observi ce se intampla in jurul tau, sa observi chiar si faptul ca tocmai n-ai fost prezent / prezenta ci ai fost absorbita de ganduri. Plimbare placuta!

Atentiune! Acest program debuteaza acum. Punct. N-am sa-ti dau teme imposibil de facut, ci dimpotriva: vei primi actiuni care dureaza putin, pe care le poti face cu usurinta oriunde te-ai afla (acasa, in concediu, la puscarie :-). Asadar, nu va fi greu. Dar ai nevoie sa faci asta in ritmul meu, impreuna cu mine.
Imi iau, catre tine, angajamentul sa fiu consultantul tau personal in slabit, gratuit, in urmatoarele 3 saptamani. Dupa astea 3 saptamani - de incalzire - am sa fiu consultantul tau personal in raw food - tot zilnic, tot gratuit. Dupa asta am sa fiu consultantul tau personal in gatit - tot zilnic, tot gratuit. Etc, etc, etc. Sunt langa tine in tot acest timp si, in tot acest timp, vom deveni un grup solid (hi, hi, hi) care poate lucra impreuna.
Totusi, programul meu de viata nu e unul tocmai liber... nu voi putea sa iau programul de la capat in viitorul foarte apropiat. Asadar, acum este momentul sa faci sa incepi calatoria ta catre centrul Universului: Tu. Si acum este momentul sa ii informezi pe prietenii tai care crezi c-ar putea beneficia de asta. Scrie-le, suna-i, posteaza de FB, ma rog, aduna gashca.

Love!
Una :-)

38 de comentarii:

  1. cred ca ai pus data incorecta pe poza de DUPA

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Michelle!
    :-). Atat de specific mie. Desigur, este ianuarie 2010.
    Multam!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Andreea,

    Am citit cu sufletul la gura textul tau... M-am simtit candidata ideala pentru a urma programul propus de tine, din punct de vedere al greutatii corporale (+30kg acumulate dupa nastere), dar si al disperarii de a dori sa fiu din nou EU, cea de dinainte, cea supla si sanatoasa, cea impacata cu sine, cea fericita pentru cine si cum e...

    Insa nu pot. Am doi copii mici, de care nu ma pot elibera nici pentru a ma trezi mai devreme si a pleca de acasa, nici pentru alte activitati de gen... Stiu, vei spune sa iau copiii cu mine. Dar nu e deloc asa simplu pentru o mama ce-si incepe ziua singura si isi pune intreaga energie in slujba copiilor ei.

    Voi urmari din umbra programul tau, voi incerca sa aplic pasii sugetati de tine şi, daca eforturile mele vor avea o finalitate, iti voi scrie povestea reusitei mele si-ti voi multumi din suflet pentru ajutor.

    Ti-am scris toate acestea sperand ca programul tau nu se adreseaza doar persoanelor active si "independente"... Cred ca sunt multe mame, asemeni mie, ce ar da orice sa poata urma pasii acestia spre recastigarea sanatatii si siluetei de "dinainte de". As vrea sa stiu, sincer... poate o mama, casnica, domestica, gospodina si bucatareasa pentru familia ei, sa se inhame la acest drum, alaturi de tine? Sau, macar, in urma ta? ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Carla!
    Mai-mai, deci asa? Imi scri un comment kilometric ca sa-mi zici ca tu nu poti? Hi, hi, hi, nu vezi ca tocmai te-ai decis ca poti? Altfel, de ce mi-ai fi scris?
    Raspuns: da, da si da! Fix pentru tine e programul asta. Caci vom face lucruri mici-mici si rapide-rapide care vor face toata-toata diferenta. :)
    Haida! Da-mi mail cu despre tine si ce piedici ai si le gasim noi de leac.
    Noapte foarte frumoasa!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot să încerc, da... Cu paşi mici, atât cât mă vor ţine puterile... N-am nimic de pierdut, cu excepţia a vreo 30 de kg, ce mă omoară cu zile! :D

    Mulţumesc de răspuns, îţi voi scrie negreşit.

    RăspundețiȘtergere
  6. VA SUSTIN AUDIO:)
    Materialul intitulat -PUTEREA BUCURIEI-poate fi descarcat !
    Oricine doreste poate asculta la mp3player/iPod in timp ce face miscare!
    Muzica e foarte antrenanta perfecta pentru o alergare:)
    ps: v-am trimis si pe mail:)

    http://soundcloud.com/gandul-este-energie-pura/puterea-bucuriei

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,

    Si eu sunt o mamica care se chinuie de multi ani sa ajunga la o greutate normala inaltimii ei ( +25Kg ), dar pe langa treburile casnice mai si lucrez. As dori sa stiu daca pot sa fac acele 30 de minute de plimbare cand ies de la serviciu, deoarece eu plec la munca la 5.30 am, deci nu prea cred ca ma pot trezi mai devreme de 4.45 am (cand ma trezesc pt a ma pregati de munca) .
    Si abia astept sa vad rezultate, stiind ca e nevoie de multa rabdare pentru a da jos ceea ce s-a adunat in ani si ani.

    Multumesc,
    Gina

    RăspundețiȘtergere
  8. Hei, flowerbomb!
    Multumim de sustinere.
    Am sa adiez audio-ul tau :-)
    Altminteri, lasa-mi duoamnele in pace, ca nu trebuie sa alerge nimeni! :P
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei, Gina!
    Cea mai matinala mamica!
    Pai, mda, ar fi cam ciudat si cam neumbtal sa coclauresti la 4 dimineata :-)))
    Scrie-mi e-mail.
    Nu-i nevoie de prea multa rabdare si in mod cert nu-i nevoie de prea multa munca.
    Love & Joy & Rock 'n Raw.z!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. oaaaaaaaaaaaaa! cand te-am cunoscut si ai zis ca ai salbit mi te inchipuiam la fel nu puteam sa vizualizez ce si cat ai slabit =)) nu pot sa zic decat: FELICITARI! ai tot respectul meu!
    ps: eu am reusit sa slabesc 3 kg in 2 sapt cu mari tentatii in jurul meu (sa iti spun ca am 84? :D )
    pup fata mumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Una...nu stiu daca ai primit mailul meu ( de la Alexandra :D...am avut probleme cu contul de yahoo si nici nu stiu daca l-a trimis ori nu...imi place postul tau :)..ce frumos e sa iubesti oamenii :)

    RăspundețiȘtergere
  12. iti multumesc ca ti-ai "reantors" fata catre noi si chiar aici trebe sa fiu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Uh-uh...damn! Vreau si eu (si chiar as avea de dat - poate se ofera cineva sa le ia - cel putin 30 kg)...
    Dar maine plec in concediu si ma intorc abia pe 10 iulie (+/- 2 zile). Imi iau laptopul cu mine, dar nu stiu daca voi avea acces la net. Insa pasul de maine promit sa-l fac in fiecare zi in vacanta: sa ma trezesc cu juma' de ora mai devreme si sa ma plimb pe plaja, sa admir marea, soarele, pietrele, nisipul, casele, oamenii, florile...
    Pot sa incep cand ma intorc?!

    RăspundețiȘtergere
  14. desi am putine kg de slabit vre-o 5-6 vreau sa fiu cu tine..cu voi..vreau viata asta asa...da..o sa fiu cu mine 40 de minute pe zi..ce bine..te-am descoperit in martie 2011 si de atunci m-am declarat fan sectant..mananc 70-80% raw vegan dar nu am slabit..din pacate..insa starea mea s-a schimbat total..imi place tare mult cum sunt acum..si de abia astept sa pot invata de la tine mai multe despre raw food..

    RăspundețiȘtergere
  15. ma bag shi eu la categiria grea :) Sunt in categoria +10kg :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Una,

    Ma primesti si pe mine in program ? Eu sunt la categoria minus. M-am apucat de raw-vegan in urma cu un an de zile si deja am slabit prea mult. Nu ma mai pot opri. Mi-as dori sa pun la loc cateva kg si sa ma stabilizez la o greutate optima. Pana la urma eu ma gandesc ca scopul este de a ajunge la o greutate optima in urma alimentatiei raw-vegan. Adica, daca ai prea multe kg mai dai jos iar daca ai prea putine atunci mai pui.

    Cu drag,
    Mona

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna! Imi place cum ai slabit! Frumos de tot! Eu am tinut anul trecut raw food, timp de 6 luni, si ce sa vezi! Nici macar 1 gram dat jos, dar nici nu m-am ingrasat. Am ramas dezamagita putin dupa aceste luni in care am tinut la sange, raw, apoi din unele motive a trebuit sa renunt treptat la raw food, iar acum de vreo saptamana am reinceput. Nu stiu ce se intampla de eu nu slabesc, asa cum domnisoara cu comentariul de mai sus, se lauda asa frumos ca nu se mai poate opri din slabit :( Mi-as dori si eu asta. Nu stiu ... gresesc undeva, sau e de vina metabolismul meu ultra lenes sau muulta celulita ce o am pe coapse? ... Poate ma poti ajuta cu ceva sfaturi sa ajung pe cale cea buna ... poate am consumat ceva alimente raw care nu fac bine la "slabit", ci dimpotriva ...
    Oricum, felicitari pt. felul in care arati si ai reusit sa devii cu ajutorul raw food. Te urmaresc mereu!

    RăspundețiȘtergere
  18. madalinaalexandra

    iti urmaresc cu interes blog-ul,felicitari pentru evolutia extraordinara ,esti un exemplu pentru toti cei care cauta o schimbare a actualului stil de viata!

    RăspundețiȘtergere
  19. Aceeasi problema ca a Carlei, doi baieti gemeni de 11 luni, oboseala, stres, mancat pe fuga. Am luat 35 kg in sarcina din care am pierdut 28kg mai am 7 de dat jos pentru a reveni la greutatea mea. Cele 28kg le-am dat jost in prima luna, am trecut de la 90kg la 62kg fara sa ma retin de la nimic(n-am tinut pana acum nici-o cura de slabire sau regim) insa de cateva luni am incetat sa mananc carne de porc si-am redus carnea de vita si pui la minus adica o dat pe luna. As vrea sa manac raw dar ce ma fac cu sotu (carnivor inrait) si copii carora trebuie sa le mai gatesc din cand in cand (le dau destul de des piureuri raw). Asta e problema mea, trebuie sa gatesc sotului, mie, copiilor si nu am efectiv timp. Sunt curioasa cum se descurca celelalte mamici cu "familii mixte", unde se mananca si carne.

    RăspundețiȘtergere
  20. ..Ma "incordez" si eu .. daca stai pe langa noi:)) Felicitari pt idee si suport!

    RăspundețiȘtergere
  21. Hei, Gabi!
    Cel mai talentat fotograf de raw.z :-)!
    Yeap! Eram, in urma cu vreo 6-7 luni la o emisiune si ii aratam gazdei fotografii cu oameni care-au slabit mult cu raw food. Si el imi zicea ca multe fotografii sunt trucate... Si fix atunci a aparut poza cu mine pe ecran. Si-am pufnit in ras amadoi :-)
    Bine-ai revenit!
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga mea Unaculuna,
    Acum un an am fost la magazinul tau, am fost extraordinar de incintata si am avut convingerea ca atunci cind ti-am citit blogul si am cumparat citeva minuni am avut declicul. Eram convinsa ca atunci devenam clar raw vegan. Dar urma concediul. Ma rog, ideea este ca am avut mereu scuze sa nu renunt la viata mea alimentara obisnuita. Am uitat decizia mea cu timpul (cautam scuze, ti-am spus) si azi dimineata gasesc pe reader postarea ta. Super!!!!! Mi-am spus "fac pasii de care spune, ce greutate sa ma plimb, tac din gura si, daca ma simt la un moment dat in stare, dau un semn". Dar daca nu-mi raspunzi la semn cind constat ca pot? Dar daca urmeaza pasi pe care nu-i pot face? Daca, daca, daca?... Asa ca m-am decis sa spun ca vreau. Dar ca n-am pic de ambitie. Si ce sa fac daca nu voi mai rezista la tentatiile alimentare? Ca sint gurmanda, adica nu foamea ci pofta ma pierde? Nu ma fac de ris? Ca am 51 de ani, ca vreau sa pierd 10-15 kg dar parca mi se pare cam scump regimul raw vegan (care e foarte gustos, am incercat), ca ma intreb (dupa ce am intrebat medicul)daca nu cumva e prea drastic? Medicul mi-a spus ca macar peste sa maninc iar eu ma intreb daca nu contravine regimului raw?
    Sint confuza, dar vreau daca sint ajutata. Acum un an prietenele au sarit in capul meu si nu au acceptat argumentele, stiu ca din nestiinta.
    Ma gindeam sa incep pasii pe care ii dai fara sa spun nimic si, atunci cind consider ca pot, sa-ti spun. Dar daca nu ma mai iei in seama?
    Oricum, miine dimineata plec la serviciu cu 40 minute mai devreme in pas de plimbare.
    Dumnezeu cu mila :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Hei, Alexandra!
    N-am primit e-mail-ul tau si mi-l doresc!!!!
    Mai baga o fisa! Il vreau!
    :-)
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  24. Hei, Nena!
    Iti multumesc ca-mi multumesti!
    Fata la perete! :-)
    Una

    RăspundețiȘtergere
  25. Hei, Alexa!
    Pai, concediul e timpul ideal pentru ce-avem de facut!
    Ce, crezi ca ne alerg si ne asud? Nope!
    Fa rost de-un iphone sau ceva, da o scurta lectura fugara si DO IT!
    Aaaa, si da-mi un e-mail scurt. That's all.
    Timp bun si lung pe plahja!
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  26. Hei, Anonim! :-)
    Scrie-mi, draga mia un e-mail si-o pornim de-acolo. Bine?
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  27. Hei, Alina +10! :-)
    Bine-ai venit!
    Multumesc pentru e-mail.
    Pe maine!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  28. Hei, Mona!
    Categoria musca zici, 'ai?
    Bine-ai venit! Se accepta! In vuietul multimii care nu-ntelege care-i problema ta... zic: am mai auzit! S-a mai rezolvat.
    Srie-mi e-mail!!!
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  29. Hei, Larisa!
    Multumesc! Primesc cu bucurie felicitarile tale, da' nu pentru cum arat ci pentru cine sunt. Sac!
    Pai, pune mana pe stilou si da-mi un e-mail sa ne putem adapta nevoilor particulare ale clientului nostru. :P
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  30. Una,

    Am aceeasi problema cu Mona, kg in minus. N-ai raspuns nimic la comment-ul ei. Pls, daca ai idee de ce se intampla cu organismul de reactioneaza asa, da un semn. Te intreb ptr ca sunt incepatoare ( 4 luni ) si am slabit de la 59 la 55, in conditiile in care eu am 1,78 inaltime, deci eram chiar ok la 59. Acum sunt prea slaba. Pe de alta parte, ma simt mult mai in forma acum, dar chiar as vrea sa revin la 59.
    Pls, pls, pls nu uita sa rapunzi!

    andreea

    RăspundețiȘtergere
  31. Hei, Twinbeads! :-)
    Yeap! Rezonabile intrebarile tale. Si nu, nu trebuie neaparat sa fi 100% raw. There are ways... ;P
    Da-mi e-mail si o purcedem de-acolo. Bine?
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  32. Hei, @!
    Pai, mi te-ai inrolat? Mi-ai scris e-mail?
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  33. Hei, Mihaela!
    Ha, ha, ha! Hi, hi, hi!
    Care daca-daca-daca? Pai bine frumoasa doamna... te-am pus eu sa te faci 100% raw? Sa sari coarda? Pai n-auzi ca-i o calatorie frumoasa?
    40 de minute in pas de vals catre birou, zgaindu-te antent la oameni, locuri si la tine (daca e cazu') e tot ce-mi trebuie de la tine.
    Si-un e-mail!!!!!!
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  34. Hei, Andreea!
    Scrie-mi, te rog, un e-mail sa-mi povestesti ce-cum-cat mananci.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  35. asa ma gandeam si eu, semi-raw. Nu mananc eu prea multe prostioare, iar daca as mai schimba macar o parte cu raw nu m-as supara. As reusi sa impac si familia ca doar trebuie sa manance si ei d'ale lor. Poate iti scriu sa imi mai dai sfaturi personalizate ;) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Una sunt Ioana mamica lui Edi!Cochetez cu raw de cand am descoperit blogul tau.Mi-ar placea sa urmez sfaturile in privinta slabirii caci si la mine sunt multe kg adunate (nu e vina sarcinii ci a stilului de viata de pana acum recunosc).Dar alaptez.Si inca destul de mult.Idei?Cum sa fac sa am rezultate dar sa nu fie brusc caci o slabire brusca sau o trecere brusca pe raw ar face sa se elimine toxine in laptic ceea ce nu vreau :D.Idei de ajutor?Multam!

    RăspundețiȘtergere
  37. 'neata!
    sunt si eu cu voi pe ici pe colo... prin partile esentiale, da' n-am putut sa zic pentru ca prin locurile umblate in ultimul timp nu prea s-a auzit de internet...deh!
    ...si mi-e bine bine cu noi!
    Andreea, imbratisari pentru ce faci tu!
    cu bine,
    manuela

    RăspundețiȘtergere
  38. Felicitari pentru blog, este absolut minunat! Il tot citesc de cand l-am descoperit si este o adevarata incantare. Ma bate si pe mine tare rau gandul sa incerc acest stil de viata, caci pana la urma asta este. M-am recunoscut intocmai in descrierea ta de la inceputuri, cu intrebarile aferente: dar eu ce fac de ziua lui X, Y, Z... mai ales ca una dintre recentele mele dorinte este sa-mi iau o patalama de bucatar, pentru propria-mi placere. Se pleaca-n vacanta intr-o saptamana unde voi avea parte de multe delicii culinare, dar cum intorc, ma pun constiincioasa pe treaba si vom vedea ce va iesi ...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails