vineri, octombrie 29, 2010

Gateala cruda, Una CuLuna


Drag sectant si pretin!

Sambata, 6 noiembrie 2010, orele 15.00, facem party de gateala raw la casa raw.z. Obiectivul principal ne este acela de a te invata principiile intocmirii celor mai gustoase si/sau rapide feluri de mancare cruda, astfel incat sa nu ne mai golesti frigiderele imediat ce le umplem. 


marți, octombrie 26, 2010

In loc de "despre mine"


COSMOPOLITAN: De cit timp esti adepta stilului de viata raw?

UNA CULUNA: De pe 1 august 2009 :-)
    
COSMOPOLITAN: Ce te-a determinat sa schimbi «foaia alimentara»?

UNA CULUNA: Curajul de a face uz de dreptul meu nativ la fericire; sti cum e, informatiile vin spre noi permanent; pentru mine, noaptea aia a fost noaptea cand am avut urechile sa aud, onestitatea de a recunoastre adevarul, curajul de a fi fericita, curajul de a fi diferita (sectanta, cum m-am autodenumit privandu-i pe cei din jur de numele pe care mi le-ar fi dat ascunzandu-si propria teama sub umbrela acoperitoare a sarcasmului). 


vineri, octombrie 22, 2010

Curs de hrana vie, Una Culuna :-)

sau...
Curs de des-gateala si concurs de infulecat

Sambata asta, 23 octombrie, orele 15.00 (pana, haaat, catre orele 20.00), ma dau in stamba! Pregatesc in fata onoratului public ceva feluri de mancare care mi-au adus bine-meritatul renume de maaare gurmand raw.


Postul negru, ziua a cincea :-)


Hei!

Am a ma marturisi... ca sa sti si tu si, trag nadejde, sa nu treci si matale prin vicisitudinile vegane venite dupa un an de raw vegan strait. 


miercuri, octombrie 13, 2010

La multi aaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!


Valeleuuuuuuuuuu, de cand n-am mai scris eu nimic, am implinit eu 1 an, 1 luna si 12 zile raw.z si forumul romaniaraw, deh, forumul sectantilor ro din romania un an si ceva zeci de zile. Ii salut pe Muna :-), adica Vali Chivu, pe Ausar, adica Andrei Terrana :-) si pe Anca 14, a carei identitate imi ramane, inca, absconsa; salut, adicaltea creatorii raw forum care mi-a fost aur curat in vremi de restriste de proaspat sectant. 

Raw Forum se aduna la, la, la, la, la, la vie en raw.z, adica la casa raw.z pentru dans, petrecere si bufet suedez rofud :-) Sambata, 16 Octombrie (sambata asta!!!!), la orele 15.00. Nici o scuza nu ii admisa! Treci incoa' sa ne scuturam mainile, sa gatim chestii impreuna si sa palavragim intimitati despre constipatii, mirosuri ciudate si gusturi stranii. 

Pentru comoditatea dumneavoastra bine-cunoscuta (doar cumparati branzica de caju de la noi... desi-i facubila in 7 minute), va puteti inscrie si lasand un comment la postarea asta aniversara (hi, hi, hi). Muna-mi tine companie zilele-astea, asdar ii transmit cu usurinta sa va treaca la catastif.

Ne e de ajutor sa stim pana joi seara care ne vizitati sa ne putem organiza o tzara (stim deja ca organizarea nu-i deloc punctul nostru forte); altfel... nu-i bai, unde mananca 30, se mai pot uita 30. Toti sectanti. :P

P.S. Si tot de cand n-am mai putut eu scrie s-au schimbat sabloanele la blogspot, de nu mai stiu utiliza botoanele si m-au dat afara de pe forum de nu-mi mai pot accesa contul. Vreau si eu retea sociala virtualaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails