miercuri, decembrie 08, 2010

Curs Hrana Vie, Mihaela Gheorghita revine :-)

Dragilor,

Am placerea sa va anunt ca pe 12 Decembrie 2010 voi sustine la Bucuresti ultimul curs intensiv de hrana vie pe acest an.


Teoria:
        * avantajele trecerii la o dieta crudivora
        * procesul imbolnavirii si cum se poate inversa
        * procesul imbatranirii si cum se poate inversa  / intarzia / stopa!!!

Demonstratia practica:
        * se pregatesc intre 7 si 10 feluri de mancare (mic dejun / pranz / cina / desert / bauturi)
        * se consuma cele 7 - 10 feluri de mancare

Manual: fiecare cursant primeste cartea Transformare Totala cu Sistemul ADAM & EVA (inclus in pretul cursului)
    
Cei care doresc sa participe la acest curs, sunt rugati sa se inscrie pana Vineri, 10 Decembrie trimitand email la hranavieacum@gmail.com (Mihaela Gheorghita) sau unaculuna@gmail.com (Andreea Lazarescu).
    
Avand in vedere ca se apropie sarbatorile de iarna unde unii oameni 'isi pun mancare / bautura si in cap' este bine de avut in perspectiva faptul ca, statistic vorbind, vizitele la spital (ca sa nu mai vorbim si de alte tragedii) se inmultesc in perioada sarbatorilor tocmai din cauza tendintei spre abuzul de alimente si bauturi.
    
Unii doresc sa mai piarda cateva kilograme pana la noaptea speciala de revelion, altii doresc sa afle cum pot scapa cat mai repede de kilogramele acumulate in timpul acestor sarbatori, in timp ce altii poate se afla intr-un loc un pic mai nefericit, suferind de anumite afectiuni. Oricare ar fi motivatia ta, este o idee buna sa treci pe la un astfel de curs unde poti afla foarte multe informatii despre optimizarea corpului, a sanatatii si de ce nu, sa mai si intineresti un pic (daca este cazul). Aceste informatii le poti implementa inainte, in timpul sau chiar dupa sarbatori (bine... hai...ai voie sa-ti pui si in cap... dar totusi cu masura :))

Majoritatea proceselor sunt reversibile... deci, cei grasi pot slabi... cei bolnavi se pot insanatosi... cei tristi se pot inveseli ... s.a.m.d.
    
Cu drag,
Mihaela Gheorghita
www.hranavie.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails